NOI ÎȚI PREGĂTIMNUNTA DE VIS

Dacă vă doriți ca cel mai important eveniment din viața dumneavoastră să se desfășoare într-un cadru de poveste, cu un peisaj ca în basme, noi vă stăm la dispoziție. Localul nostru are o capacitate de aproximativ 120 – 130 de persoane, unde invitații se pot bucura de intimitatea locului.

Planifică-ți nunta de vis

ÎNTOTDEAUNA PREGĂTIȚI SĂ ORGANIZĂM ORICEEVENIMENTE

Fie că este vorba de o zi de naștere, un botez, nunta de argint sau orice eveniment important pentru tine, noi îți stăm la dispoziție să îți facem acel moment unul memorabil, la care să te gândești cu drag toată viața.

Stabilește o întâlnire cu echipa noastră

ÎNTOTDEAUNA PREGĂTIȚI SĂ AJUTĂMAFACERILE

Motivează-ți angajații sau partenerii de afaceri, printr-o ieșire în natură, unde vă punem la dispoziție o sală de conferințe cu o capacitate de aproximativ 40 de persoane, dotată complet.

Stabilește o întâlnire cu echipa noastră

SALĂ CONFERINȚEECHIPATĂ COMPLET


pupitru


catering


open bar


free wifi

Vulcanii noroioși, Tabăra de sculptură Măgura , Mănăstirea Ciolanu, Trovanți de la Ulmet, Așezările rupestre de la Aluniș, Muzeul de chihlimbar de la Colți, Focul viu de la Lopătari, Cascada Pruncea, Lacul Siriu, Lacul Vulturilor.

Lacul Vulturilor, Penteleu, Golul Teharau, Podul Calului

  • Gheorghilaș (Gheorghilaș, haiducul care se ascundea în munții Buzăului și băga spaima-n boieri adunându-le oile pentru a le da săracilor, unește astăzi oamenii „Pe urme de baladă” la marea sărbatoare de la Gura Teghii.)
  • Cât e Siriul de mare – în prima duminică după Sf. Maria (15 august)

Verifică disponibilitatea. Sună acum! +40 770 117 561

Suntem disponibili 24/7
De Luni până Duminică

 

“ Am avut plăcerea să ne unim sufletele la această minunată locație, invitații au fost uimiți de peisajul minunat de aici. Recomand cu încredere! “

Ana Maria